Huis
 • Overkapping beglaasd

  Het terrasdak, waarmee het terrasseizoen aanzienlijk verlengd wordt, noemen we bij Paul & Paul WeiTop Terrazza. Ook optisch is dit terrasdak voor uw huis, terras en tuin een verrijking. Bovendien zorgt het met zijn maximale afmetingen van 600 cm (diepte) bij 680 cm (breedte) voor veel extra ruimte en biedt een aangename bescherming voor de meest uiteenlopende buitenactiviteiten. Met zij- en onderbouwelementen kan de Terrazza tot serre (niet geschikt voor permanent gebruik, daar hij niet geïsoleerd is!) uitgebouwd worden.

  Lees verder
 • B-200 Overkapping met lamellen

  De naam Outdoor Living B-200 is een bewuste keuze: deze aluminium constructie creëert een comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is. Hiervoor zorgt een lamellendak waarvan de 160° oriënteerbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen afstellen op alle weersomstandigheden.

  Lees verder
 • B-300 Overkapping met vouwdoek

  Genieten in alle omstandigheden De Outdoor Living B-300 combineert een waterdicht en zonwerend vouwdak met een strakke aluminium constructie. Dat resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen aangenaam zitten is. De optionele ZIP screens, discreet inbouwbaar in het dakframe, vormen een windresistente beschutting tegen zon, wind en regen. Het PVC vouwdak kan tijdens de warme dagen gedeeltelijk of volledig worden geopend.

  Lees verder
 • B-400 Overkapping met Topscreen

  Genieten in alle omstandigheden De Outdoor Living B-400 creëert een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot laat in het najaar heerlijk vertoeven is. Het Topscreen dak kan volledig geopend worden om van een exclusief vakantiegevoel te genieten. De Outdoor Living B-400 module sluit mooi aan bij elke bouwstijl. Modern of klassiek, deze vrijstaande of aan het terras aangebouwde constructie geeft elke woning een extra dimensie.

  Lees verder
 • Overkapping met doek

  Het terrasdak uit textiel met een beproefde techniek voor grotere oppervlakken heet bij ons weinor Plaza Home. De stabiele constructie met staanders zorgt voor een bijzonder goede weerstand tegen onder het doek slaande winden. Zodoende is de weinor Plaza Home geschikt voor installatie op aan de wind blootgestelde plaatsen. Bovendien kan de uitval onafhankelijk van de breedte worden gekozen en vanaf een helling van 14° kan de weinor Plaza Home bij regen langer uitgerold blijven dan een knikarm-zonnescherm.

  Lees verder

Pegero BV

Kleiweg 160
3051 SJ Rotterdam

 

[T] 010 422 14 55
[F] 010 461 16 31
[E] info@pegero.nl

 

Bekijk hier de openingstijden

----------------------------------------------

 

 

 

Paul & Paul BV

Weg en Bos 107

2661 DM Bergschenhoek

 

[T] 010 524 90 40

[F] 010 524 80 50

[E] info@paulenpaul.nl

[W] www.paulenpaul.nl

 

                   

                 

Maandag t/m vrijdag 

09:00 - 17:00

Zaterdag

10:00 - 16.00

 

 
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]