Huis

Genieten in alle omstandigheden

De Outdoor Living B-300 combineert een waterdicht en zonwerend vouwdak met een strakke aluminium constructie. Dat resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen aangenaam zitten is.

De optionele ZIP screens, discreet inbouwbaar in het dakframe, vormen een windresistente beschutting tegen zon, wind en regen. Het PVC vouwdak kan tijdens de warme dagen gedeeltelijk of volledig worden geopend.

 

 

 

 

Een waterdichte bescherming

In gesloten toestand biedt het vouwdak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Zonregulerend vouwdak: meer dan zonwerend

Met een simpele druk op de afstandsbediening kan het vouwdak geregeld worden. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.
 

 

Windresistente ZIP screens

Als extra bescherming kan de B-300 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

Transparante vensters

De ZIP screens kunnen uitgerust worden met heldere PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en extra bescherming tegen regen en wind. Deze transparante vensters beslaan het volledige oppervlak van de screen maar zijn ook beschikbaar als horizontale strook tot 1,3m hoog.

 

 

 

Vrijstaand of aangebouwd

De B-300 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken.

Residentieel en professioneel gebruik

Met afmetingen die kunnen variëren tot 7m breed en 4m lang is de B-300 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping.

 

2 standaard kleuren

De B-300 Outdoor Living wordt standaard geleverd in twee kleuren: RAL 7016 antracietgrijs structuur en Brustor wit structuur. Bovendien kan het frame en het vouwdak in een afzonderlijk kleur geleverd worden.

Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

Eenvoudig te bedienen

Tenslotte kan je het vouwdak, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.

 

 

Pegero BV

Kleiweg 160
3051 SJ Rotterdam

 

[T] 010 422 14 55
[F] 010 461 16 31
[E] info@pegero.nl

 

Bekijk hier de openingstijden

----------------------------------------------

 

 

 

Paul & Paul BV

Weg en Bos 107

2661 DM Bergschenhoek

 

[T] 010 524 90 40

[F] 010 524 80 50

[E] info@paulenpaul.nl

[W] www.paulenpaul.nl

 

                   

                 

Maandag t/m vrijdag 

09:00 - 17:00

Zaterdag

10:00 - 16.00

 

 
Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]